Over Timbervans

Passie voor avontuur, natuur en het buitenleven. Dat heeft ons een aantal jaar geleden doen besluiten ons eigen Tiny House te ontwerpen en bouwen. Dit ontwerp en bouwproces is ons zo goed bevallen dat we ons ook zijn gaan richten op het bouwen van campers. Eerst voor onze eigen avonturen en inmiddels bouwen we met een klein gedreven team fulltime in opdracht voor anderen. Onze focus: het op maat ombouwen van campers, aansluitend bij de eisen en wensen van de klant.

De oprichters

Anne richt zich als industrieel ontwerper volledig op het ontwerpen vanuit het perspectief van de gebruiker met een focus op zijn/haar beleving, motivatie en behoeften. Ze zorgt voor de juiste stijl en functionaliteiten die passen bij jouw smaak en wensen.

Naast haar TU-Delft achtergrond heeft ze veel ervaring in de meubel en decorbouw. Haar voorliefde voor hout en techniek maakt dat ze het liefst elke dag in de werkplaats te vinden is. 

 

Thomas heeft een achtergrond in de drone-industrie en richt zich nu vol op de technische uitwerking van de bussen. Hij weet alles over off-grid systemen en het aansluiten van elektra en stelt voor jou de juiste set met zonnepanelen, accu’s en omvormers samen die past bij jouw ideale camperreis. Hij heeft een passie voor techniek, koffie, (kite)surfen, duurzame energie en off-grid vanlife. 

 

Luka is onze trouwe viervoeter met een zwak voor takken en tennisballen. Als een echte host ontvangt ze elke klant met een vrolijk zwaaiende staart.